First day at school
Jag känner mig lite som när jag var liten igen. När man var lite nervös inför första skoldagen och sedan efter dagen kommer hem och får frågan "hur var det i skolan idag?". För det är precis så det är. Fast istället för att vara nervös över vilka man ska dela klass med handlade nog gårdagens nervositet mer kring upplägget av kursen osv.
 
Igår började vi i alla fall dagen med att mötas upp med samtliga utbildningar från Yrgo vid Pustervik för att få gemensam introduktion. Efter ett antal välkomnande från diverse kursledare och en himla massa information fick vi frukt och kaffe. Eftersom att jag inte kände en kotte kände jag mig lite som en outsider när jag stod där och mosade i mig mitt päron. Aaall by myyyseeelf. Och det är väl här jag skulle önska att jag kunde skriva att jag högg tag i närmsta människa och startade en konversation, men det var faktiskt en tjej som hann före mig. En Lisa, som traskade fram till mig istället. Så POFF hade jag minsan sällskap för förmiddagen och även någon att luncha med. Vi bor tydligen på samma område också, så förhoppningsvis kan vi pendla ihop. Men vi går inte i samma klass.
 
Så Lisa visade mig runt lite, föste med mig på båten från centrum till Lindholmen där skolan ligger och visade mig bästa sushilunchen och även en promenadväg. Perfa!
 
Eftermiddagen bestod av mer information, fast inne i skolan och inte på Pustervik. Efter gårdagen var jag rätt slut i skallen, men fick ändå med mig kroppen på en joggingtur på kvällen, i mina nya dojor. Visste ni förresten att det finns en massa vilda kaniner i Göteborg? Skitsöta. En liten parentes bara.
 
Idag började vi dagen med lite presentationer av oss själva inför klassen. Jag har aldrig varit särskilt förtjust över att prata inför grupp, men idag gick det riktigt bra. Jag var inte nervös och jag måste t.o.m säga att jag tyckte det var ganska roligt. Vi är 27 stycken i klassen, varav tre killar. Så det är ungefär som på jobbet, haha!
 
Vi har idag även påbörjat första kursen, bransch- och produktkunskap. Och fått första uppgiften. Så nu är vi igång!
 
Men istället för att spendera denna kväll med näsan i boken tänker jag spendera den med rumpan i Felicias soffa. För att titta på Holloywoodfruarna. Man måste ju prioritera. Och det är faktiskt tradition.
 
En bild på gårdagens lunch och en bild på hamnen utanför skolan, på lunchpromenad med några tjejer i klassen.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress