Tandlös!
Jaha, då är jag alltså en visdomstand & £160 fattigare... Dyra tandjävel. Var där i morse & tandis såg direkt att det var visdomstanden som växte snett & måste bort, så hon fixade det på en gång. Första gången jag drog ut en tand & första gången jag var bedövad. Såg ut som ett riktig retard när jag gick därifrån utan att kunna styra vänstra sidan av munnen.
 
Visst sa jag att jag inte kunde öppna käken helt också? Det ordnade sig igår, efter ett par cider så var saken biff, haha!
 
Så soppdieten får väl kvarstå ett par dagar till nu, är livrädd att infektera något med en saftig köttbit eller nåt. Haha kul skämt, som om vi skulle ha råd med det.
Min livs första tandvärk?
Jag har säkert nämnt någon gång tidigare att jag & min kropp hatar varandra? Vi är liksom alltid osams. Jag säger en sak, kroppen tycker något helt annat. Den senaste veckan har varit ett utmärkt exempel på detta, då jag första haltade som en överkörd häst efter ha knatat runt med en konstig teknik i för stora skor för länge, blev magsjuk och fick stanna hemma från jobbet och nu kan jag inte tugga. I tisdags började jag få något fruktansvärt ont i vänstra sidan på munnen, liksom i käken & låååångt bak. Kinden känns svullen också. I går kunde jag inte längre gapa mer än hälften av vad jag brukar och idag sög jag bokstavligen i mig min veggieburgare till lunch. Jag kunde ju inte tugga, så fick ta små, små bitar & suga i mig dem. Ungefär lika roligt som det låter.
 
Eftersom jag var sjuk en dag förra veckan är jag ju inte jättesugen på att vara borta mer från jobbet för att gå till doktorn, så därför har jag skjutit på detta med hopp om att det ska gå över av sig självt. Icke! Så idag fick jag nog och gick till doktorn efter jobbet för att se om det är möjligt att få en kvällstid.
 
Fick verkligen känslan nu i eftermiddags, av att det faktiskt finns människor som bryr sig, anstränger sig och kan göra saker bara för andra. För det första hade jag en himla tur att en läkare faktiskt tog in mig redan idag, när det egentligen var fullbokat ända till två veckor fram. Visserligen lät hon lite trött på livet när hon släppte in mig, men hon var ändå trevlig & undersökte mig. Därfefter skickade hon vidare mig till tandläkaren, dit jag gick direkt (har allt på gatan precis där jag bor) & fick även där en tid redan på lördag fastän det var fullt till nästa helg. Tack!
 
Jaja, fördelarna med detta är att jag var tvungen att prova laga ny mat, & visade mig vara en jävel på linssoppa som jag aldrig lagat förut. Det ni! Mat jag dessutom kunde äta, woho! Så ja, nu får vi väl se vad tandis säger på lördag. Pengar ska hon minsan ha i alla fall, grrr...
 
En bild på en halv apelsin på en fönsterruta. Nej okej, det är månen från någon natt sedan. Enorm, låg &... orange!
 
Vill också bara säga att jag började ta mina första telefonsamtal på jobbet igår. Lite lurigare!
Nightmares
Pallrade mig till jobbet i morse i alla fall. Det var ingen rolig förmiddag, men jag återhämtade mig under dagen i alla fall & sen blev det helt okej. Sov dåligt i natt också, fast pga mardrömmar. Ibland drömmer jag så jobbigt bara, hjärnspöken! Men eftersom jag inte behöver vara speciellt fysisk aktiv på jobbet så gick det bra ändå.
 
Var tänkt att jag skulle ut & äta med två kompisar ikväll, men har inte hört av dem något så jag kurar nog i sängen med en film istället. Det är inte dumt det heller!