Mitt år 2013
Jag tror att det här året har varit det galnaste i mitt liv, so far! Har spenderat största delen av året i London med att lära känna nya människor, utvecklas & ha en jäkla massa roligt på gång hela tiden. Men det bästa med året har nog varit alla resor jag har gjort. & jag räknar nog in London där också. Men var mer har jag varit? Skottland, Jersey, Italien, Frankrike, Ungern, Danmark, Kroatien osv. Helt underbart! Har fått så otroligt många nya vänner & fått med mig en massa erfarenheter. & jag har lärt mig massor. Man ska t.ex inte säga till en fransman att man brukar gå efter pris när man köper vin. Min favoritshot är B52. Man kan faktiskt leva i flera dagar utan varmvatten. Londons agenturer är förhandlingsbara. Man bör ej bestiga vulkaner i nya Converse. Det är faktiskt lite läskigt att dra ut tänder. & mycket mer! Lite äldre men bra mycket visare. Det bara sprutar kunskap om mig... Typ.
 
Men som alltid är det inte bara en dans på rosor, 2013 har även varit ett riktigt jobbigt år. Har kämpat mig framåt för att försöka släppa taget om saker jag helst vill lämna bakom mig & vänt & vridigt på tankar jag aldrig kommer att förstå. Jag har kommit en bra bit på väg, men än är jag långt från mål.
 
Nu får vi se vad 2014 har att erbjuda! Jag välkomnar det nya året med öppna armar & rivstartar med först ett besök från England & sedan min största resa hittills, 2.5 månader i asien med fina vänner. Vad som väntar i vår återstår att se, för det finns det ingen som vet än. Tack & hej 2013, it's been a pleasure. Välkommen 2014, gör mig inte besviken!
 
 
 
Catching up!
I helgen åkte jag till Norberg en sväng, för att träffa Martina & en massa andra saknade norbergare. Flera av dem har jag inte träffat på nästan ett år nu, alldeles för länge sedan! Det blev något av en känslomässig berg- & dalbana, men allt som allt var det jätteroligt. Åt mat ihop, pratade massor & fick spö i Mario Cart. I alla fall jag. Helt otroligt hur dålig man kan vara på ett spel. Men jag tänkte att jag skulle vinna, & det är ju tanken som räknas. Eller är det viktigaste att man har kul? Hur var det nu igen...
 
Även idag har jag fått träffa lite saknade vänner, denna gång över en fika på Café Dreambook. Jessica & Louise var mitt fikasällskap idag. Det skulle varit en Jossan med också, men hon glömde visst bort. Det får bli en annan gång!
 
Just nu ligger jag i sängen med världens matkoma. Bara så att ni vet liksom!
Mellandagsrea i Västerås
Idag for jag & pappa iväg till Västerås för att köpa en backpacksryggsäck till mig, som jag får av pappa i julklapp. Tittade på tre olika ställen, men det slutade med en av de första jag provade; en Haglöfs för 1999 kr. Den var på rean, innan hade den kostat 2700 kr tror jag det var. Är mycket nöjd! Ska bli roligt att testa den på riktigt sen. Vi käkade lunch i gallerian Igor också. Skulle gärna tipsa om stället vi åt på, Nancys (visst hette det så...?) som ligger på övre våningen i Igor. God mat, bra pris & rejälaa portioner. Vad man äter? Pasta, wraps, nudlar, wok, nachos... Lite gott & blandat!
 
Efter lunchen åkte pappa hem & jag knatade iväg för att få lite vaccinationer. Äntligen har jag alla klara, eller åtminstone inbokade. Känns jätteskönt. Det var ju en del att hinna med på den korta tid jag är hemma... Twinrix, Dukoral, Tyfoid, Malaria, anitbiotika... Malarian behövdes dock inte.
 
På rean hittade jag en somrig klänning också, efter mycket om & men! Att hitta en sommarklänning mitt i vintern i Sverige är minsan inte det lättaste. Sedan köpte jag lite hudkräm & en partyväska som jag inte alls behöver. Men tittade på den redan i London så nu slog jag till, rea eller ej!