Flyttnerver
Sitter i rummet för eventuellt sista morgonen (kanske blir kvar i natt också, ska ju ändå med  vinka av Emmy imorn) här i Bathurst House. Känner att flyttnerverna har smygit sig på mig. Tänk om nästa ställe är tusen gånger sämre? Jag menar, här är ju boilern skit & så, men i huset kanske det finns andra saker som är värre? Tanten som bor där kanske visar sig vara skitskum? Eller vad fasen vet jag! Ghaa.
 
Ska i alla fall inte flytta förrän ikväll, först måste den förra snubben ut. & medan han pallrar sig därifrån ska jag spendera dagen med mamma, Magnus & Emmy i Camden Town.
Full rulle
Tjoflöjt!
 
Är hemma i rummet på lite siesta nu såhär på eftermiddagen. Har spenderat dagen med mamma, Magnus & Emmy inne i stan. Visade jobbet, tog en promenix i Hyde Park & hälsade på kurrarna, fikade på Stabucks som jag jobbade på förut & sen blev det en Harrodstur också. Phju! Mycket på en dag. Om ca en timme ska vi iväg igen & käka middag på bästa TGI Fridays ♥
 
 
Stod någon snubbe med en uggla utanför Harrods, helt random.
 
I natt kan dt bli sista natten i rummet här med Emmy. För imorn flyttar jag... Blir eventuellt kvar här en natt till, för jag ska ju i alla fall med Emmy & mamma & Magnus för att vinka av dom på måndag. Sen är jag själv!
Helg!
Haft en bra dag på jobbet idag, full rulle! Börjar bara bli riktigt trött på vissa personers attityd... Grejen på jobben i det här landet verkar vara så att om man jobbar inom lite högre rang så då jäklar ska det märkas. Usch.
 
Hur som heeeeelst!
 
Ikväll kom mamma & Magnus hit, wopwop! Mötte dom vid Baker Street & började genast leta efter deras hotell. Vilket tog hundra år, för vi var helt lost. När vi väl hittat rätt irrade vi vidare för att hitta nåt smarrigt att ha till middag. & det gjorde vi! Hittade en liten indiska restaurang i Victoria. Riktigt gott var det! Skönt med lite mat som faktiskt bör tuggas, till skillnad från min vanliga lunchsoppa eller mina kvällbönor... Eller min frukostgröt, haha.
 
Nu ska jag vara ledig i tre dagar. Nu till kvällens sista mission; gå & lägga sig
 
Godnatt! ♥
 
(har btw fredagskänsla för första gången sen jag var hemma i Sverige. Det är nog bara för att jag faktiskt ska vara ledig hela helgen. Underbar feeling, som det heter på engelska då.)