Förkyld
Jahapp då har man dragit på sig en förkylning då. Det var precis som Emmy sa; när vi är på plats & det värsta lugnat ner sig så släpper alla spänningar & vi kommer säkert bli sjuka. Gick hem tidigare från jobbet idag, får se om jag pallar imorn. Är inte så farligt, men fick ont i skallen & kände mig febrig av att springa omkring med kaffe.
 
Så istället knatade jag iväg, ack så långsamt, till Primark & köpte kuddar & ett par termosar till mig & min hemmafru/hustomte innan jag tog tuben hem igen. Har inga koppar & jag vill banne mig dricka te ikväll! & sova med en kudde. Åh.
 
Vi kom på att Emmy är som en hustomte. Hon springer omkring i gråa kläder, röd toppluva, äter gröt, dricker mjölk & utför husarbete medan jag ger henne presenter, haha.
 
Emmys bilder
.

Får se om jag pallar jobba imorn, 7 timmars pass. Troligtvis inte, men har ju bara två dagar kvar på Starbucks & här går pengarna åt kan jag säga.
Potatis
Det känns helt sinnessjukt att göra något så simpelt som att koka potatis. Har inte ens ätit potatis på typ en månad eller nåt. Ska bli så gott! & jag som egentligen inte riktigt gillar potatis. Har även en oerhört missalyckad köttfärslimpa som väntar. Det smakar apa.
 
Håller just nu på att tvätta också, herregudars vad härligt det ska bli med rena kläder! Det har vi haft brist på kan man säga. Men varför i hela friden envisas britterna med att ha tvättmaskinen i köket? Under diskbänken liksom. Underligt...
 
Sen blir det jobb. Är ju halloween så borde gå ut ikväll men det kommer nog inte att bli så. Börjar nämligen jobba tidigt imorn. Synd som satan, hade varit kul att fira halloween på riktigt. När man ändå är här liksom.
 
Hem, ljuva hem. Bathurst House, vilket vi inte kan uttala. Där bor vi, på fjärde våningen :)
Kontrakt
Igår jobbade jag först några timmar. Gick ju upp vid fyra för att börja klockan sex. Tog tuben på morgonen, shit vad jag måste skaffa ett Oyster Card, det är så galet dyrt! & utan ett Oyster Card är man väl ingen riktigt Londonian, haha!
 
Efter jobbet hade jag ett par timmar ledigt innan jag skulle till Inditex kontor (där jag hade intervjuerna) för att skriva på kontraktet med Zara. Gick till banken en sväng & sen hängde jag på ett Starbucks efter Oxford Street bra länge.
 
Utsikten jag hade under min lilla Starbucks lunch.
 
Den där blev ju gräsligt suddig.
 
Just ja, jag köpte ju täcken också. Sen tog jag min massiva täckeskasse & knatade iväg till Regent Street & skrev på kontraktet. Alltså en sak har jag lärt mig här i alla fall; britterna fullkommligen älskar papper. Ju mer desto bättre.
 
Vet inte om jag redan berättat det, men om inte: Jag kommer alltså att jobba på Zara i e nyöppnad butik vid Marble Arch. Dom har inte ens öppnat den än, så ny är den, & det kommer vara den största i hela London. Jag ska jobba som kassapersonal & kommer få gå igenom en massa träning först i andra Zarabutiker. Ska bli så spännande! & skönt med ett jobb där jag får se ut som jag vill, på Starbucks är dom väldigt petiga med nagellack, smycken, frisyrer etc.
 
Måste ändå säga att jag börjat gilla Starbucks, mest för personalen. Himlans roliga & trevliga människor. Men Zara är ju lockande. Mer lockande.