Myskväll på jobbet
Sitter just nu på jobbet. Den här veckan jobbar jag det sena skiftet (12.00-20.00) & det är superlugnt. Inte för att vi stressar annars heller, men på det sena skiftet stänger vi telefonen & har bara chatten. Vilket innebär att jag nu har suttit här i ett par timmar & ätit Marylandkakor medan jag läser The Great Gatsby. Haha! Själv är jag också, på hushållsavdelningen i alla fall. Har en tjej här på TV supporten så helt ensam är jag inte i alla fall. En lugn & ganska trevlig kväll, har inget emot att sitta här. Snart får jag åka hem, lyssna på musik & ta en kopp te. Har höstmys i hela kroppen känner jag, mums!
Höstbrunett!
Tar hösten på allvar i år känner jag! Tänder ljus, dricker te, köper kappa &.... färgar håret! Japp. Får man inte tag i frisören får man helt enkelt ta saken i egna händer. Eller i Sarahs händer snarare, haha! Blekte det en gång först, men det blev inget vidare. Gult, vitt & onaturligt. Så jag ballade ur & blev mörkhårig istället! Men tror att jag gillar det, det känns bara ovant. Höstbrunett var det!
 
Härlig morgonfrilla & allt, men det bjuder jag på!
 
Open House London & en stor näsa!
I söndag var det Open House London här! Det innebär att det finns tillgång att komma in på platser som vanligen inte är öppna för  allmänheten. På vissa ställen hade de också guidade turer. Helst hade vi velat komm in i The Gherkin (Gurkan) eller The Shard. Men eftersom alla andra också vill det så måste man först vinna en tävling, vilket vi inte gjorde. Så istället gick vi till 55 Baker Street, The UK Supreme Court & täkte även gå in på Westminster Hall, fast kön in till sistnämnda var  en timme lång så det pallade vi inte.
 
Först var vi till 55 Baker Street som är designad av samma snubbe som designat t.ex Gurkan - vilket syns på diamantformerna som finns överallt. Där inne finns en massa viktiga kontor & byggnaden ägs av två bröder vid namn Livinstone, som äger svindyra byggnade runtom i hela Europa. Eller var det hela världen...? Hursomhavet så ska jag & Sarah gifta oss med varsin brorsa.
 
 
Sedan åkte vi till The UK Supreme Court, där fick vi köa lite först innan vi kom in. & gå igenom sånna där grejer man går igenom på flygplatser. Ni vet, som piper om man bär på knivar eller så. De har faktiskt sånna på vissa nattklubbar här också. Superambitiösa. Första rummet i domstolen blev mitt favoritrum! När jag har gift med en av Livingstonebrorsorna ska jag säga till honom att jag vill ha ett sånt här rum med väggarna fulla med böcker & en mysig soffgrupp. Stegarna är viktiga också, & så skulle jag vilja lägga till en eldstad... Mums!
 
 
Tog även en bild på vad jag tycker är något av det charmigaste med London som stad; massor med smala hus intryckta huller om buller, & mysiga pubar längst ner!
 
 
& en sista bild - lite fun fact! På vägen som går från Trafalgar Square & upp mot Buckingham Palace finns en "tunnel" eller vad man ska säga. Någon gång för länge sedan brukade en viktig duke rida förbi där varje dag. Han hade en väldigt stor näsa, & bara för att reta honom satte man upp en näsa på väggen i tunneln där han red förbi. Idag går det en bilväg där bredvid, & om man rider förbi petar man på näsan för att få tur!