God morgon!
Som ni ser har bloggen ändrat lite utseende. Tyvärr är jag riktigt kass på det här med HTML & koder & prylar, men jag jobbar på det! ständigt under uppbyggnad...
 
Då var det en ny dag igen då! Det mest spännande denna dag kommer att bjuda på skulle jag tro blir när jag lämnar mitt "avskedsbrev" till min Head cashier. Han vet visserligen redan om att jag ska gå, så det blir nog inte så spännande trots allt. Det var en sak jag inte visste innan jag flyttade hit, att när man säger upp sig måste man skriva ett litet brev, Inget spciellt, bara en lapp där man skriver ner att man ska sluta, datumet för sista arbetsdagen & sen att man skriver under typ. Det här är då alltså det andra brevet jag skriver, sa ju upp mig på Starbucks också.
 
Nu ska jag dra p mig hörlurarna & gå ner till bussen, vi hörs ♥
 
Bild från en tidigt morgon i Hyde Park, tagen i februari tror jag.
 
Bye, bye money!
Den här dagen började bra! Sarah & jag drog till agenturen med nervösa magar för att förlänga kontraktet & betala hyran. Vilket inte är kul eftersom agenturen får för sig att höja hyran varje gång vi förlänger. Men idag gick det bra, vi kom nöjda ut från agenturen med ett kontrakt förlängt på tre månader & en hyra på £910/månad, tillsammans då förstås. Det sjuka är att vi verkligen vara glada över att betala "bara" den summan. Helt sinnessjukt att man kan vara glad över att betala ca 9000 kr för ett rum. Det säger en del om vad priserna ligger på här. Först ville de ha över £1000, men vi har blivit jäkliga på att förhandla kan jag säga. Haha agenturen hatar oss garanterat vid det här laget. Blicken vi fick av en snubbe som jobbar där när han såg oss sa allt.
 
Sen jobbade jag, vilket idag höll på att ge mig en hjärnblödning. Massor med kunder som lämnar tillbaka en massa (det är det de gör på måndagar) = vi måste ropa på managers i radion för att de ska godkänna saker hit & dit = inga managers svarar = irriterande kunder som får vänta & tar ut irritationen på oss i kassan = vi måste tjata på managerna = vi blir utskällda för att vi tjatar. Kul! Höll på att få spunk en sväng idag & flydde till Starbucks på lunchen. Efter det vände det i alla fall & dagen blev lite bättre. Inte för att egentligen något speciellt hände, folk slutade bara skrika på mig. Eller jo! Jag fick ett jättefint födelsedagskort av mina kollegor i kassan! Det hade jag inte alls väntat mig, så jag blev jätteglad.
 
Önskar att jag hade något mer spännande att dela av mig med men... icke!
 
... Part 2
Det ÄR inte bra att motionera! Läste nyss på Aftonbladet.se att en motionär blivit skjuten när han sprang. Flera gånger läste jag det faktiskt, eftersom att typ de sju första meningarna i artikeln säger samma sak på lite olika sätt. Wtf Emmelie Wallroth? Ja ni kan ju läsa själva.
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16685680.ab