Nostalgia
Sitter & känner mig lite nostalgisk, & jag skulle vilja påstå att det är Felicias fel, haha! Ikväll bokade hon en resa hem, dvs en resa till hem till Jersey, tillsammans med en kompis. Det satte igång min hemma-i-London-nerv & jag känner nog att jag längtar tillbaka lite. Man blir ju liksom aldrig riktigt klar med den staden. Samtidigt som jag känner att jag fått nog av att inte ha ett hem som känns som mitt eller en inkomst som jag faktiskt kan leva på utan att behöva snåla på varenda liten pund.
 
Kikade lite på min blogg, från när jag & Emmy flyttade dit för ganska precis två år sedan. Kan inte förstå att det redan gått så lång tid, det är skrämmande!
 
Såhär skrev jag på bloggen dagen innan vi flyttade:
 
Jag har aldrig varit en sån som tror på det här med att "börja om på nytt". Att liksom starta ett nytt liv, åka någonstans & bli någon annan, bara för att lämna det förflutna bakom sig. Men nej, så tror jag inte att det funkar. Man har det bagage man har & det kan man inte göra något åt, inte glömma eller förbise.
 
Däremot tror jag att man kan ta det man har & göra något bättre av det. Att göra en start på det viset istället. En start på fortsättningen skulle man kunna säga. Att fortsätta bygga på sitt liv, ta med sig sitt bagage & förändra det till något bättre. Något sånt måste man ju tro på, annars skulle nog hälften av världens alla människor låta bli att överhuvudtaget kliva ut sängen om morgonarna.
 
Hur som helst så är det väl något åt det hållet jag ska försöka mig på, en ny start på fortsättningen. Saker blir, som man brukar säga, aldrig riktigt som man tänkt sig. Så nu får vi tänka om. Nu byter vi ut lite liksom. Ny framtid, nya planer & i detta fall även ett nytt hemland. För ett tag i alla fall, om allt går enligt planerna.
 
Imorn drar vi Emmy, London calling!
 
& såhär söta var vi! 
 
& här är de ägodelar jag tog med mig, som jag levde på i över en månad.
 
Hemtenta
Den här veckan försvinner jag lite under jord. Det är sista veckan på kursen & vi har hemtena. Spenderade gårdagen med att läsa i ca 8 timmar & idag har jag spenderat ca 11 timmar, både i skolan & hemma till att läsa & skriva. Så så kommer min vecka att se ut. Ska bli skönt när det är över, även om det har varit roligt också. Eller, intressant kanske man ska säga.
 
Fick mig i alla fall en skön promenad hem från skolan idag. & det regnade nästan ingenting på mig! Har dock inte sett riktig blå himmel på snart två veckor tror jag. & jag är trött. Kommer att sova som en gud i natt. ZzzzZzz.
 
En bild från min promenad hem idag. Grått, grått. & suddigt. Ser nästan ut som en målning. Eller så är mina ögon suddiga också.
 
 
Varm choklad & hemmagjorda vårrullar!
Dagen har varit slapp. Superslapp faktiskt. Handlade lite mat, tittat på Idol & lagat mat. & lyxat till det med hemmagjord varm choklad, mums! Det var dock inte det enda som varit hemmagjort i den här lägenheten idag! Felicia kom med den briljanta idén att göra vårrullar! Så här har det rullats, & gott blev det! Mums. Igen.
 
 
 
 
Ikväll tänker jag bara stanna hemma. Tanken var kanske att hänga med Basse & gänget ut ikväll också, men både energin & plånboken protesterar. Så det blir filmmys istället. Corpse Bride är planen! Oh Tim Burton, du briljanta regissör!