En tjejkväll i november
Jag som hade tänkt skriva "jag har aldrig blivit av med en förkylning så fort, helgens oxfilé och vin verkar ha gjort susen". Men det ska jag inte skriva, för det är tydligen inte sant. Jobbade både måndag och tisdag, men i morse när jag vaknade superhes med huvudvärk och tung kropp så kände jag att jag nog borde vara hemma och vila en dag. Visst, jag har inte ett fysiskt ansträngande jobb men att pratat i tel fyra timmar om dagen tär på rösten och är inte vad man är jättetaggad på när man har huvudvärk. Så nej, idag blir jag hemma i sängen med te och hollywoodfruar. Inte bokstavligen då förstås, hollywoodfruarna är ju inte i min säng.
 
Lördagen blev väldigt mysig med tjejerna. Tog en liten drink hemma hos Karin och gick sedan till Stora Torget för att äta middag. Alltså vill ni äta en god plankstek - gå till Stora Torget Sala. Vansinnigt gott. Och de har trevlig personal också. Tummen upp!
 
Efter maten gick vi till Tinget och tog varsin drink och typ kissade på oss. Anledningen till det sistnämnda heter Zlatan. Han gjorde väl något mål i någon match = alla snubbar på Tinget skrek svinhögt = vi kissade på oss. Nästan.
 
 
 
 
Bilderna har jag snott av... Karin? Kanske.
Febertider
Hej!
 
Snart två veckor av sambolivets början har passerat. Hur det går? Det går bra. Eftersom att pendlingen tar sin tid för min del (nästan sju mil enkel resa) så blir det ju inte så mycket tid att ses på kvällarna, men lagom till att laga middag ihop och titta på lite serier eller så.
 
Nu är det ju dock helg. Och jag har lyckas dra på mig feber, halsont och huvudvärk. Inte så farligt mycket, men tillräckligt för att man ska känna sig lagom äcklig och ja... äcklig. Men snart ska jag ta en dusch och styra kosan mot Sala! Ska träffa mitt mysiga tjejgäng ikväll och käka middag ikväll. Både Rebecca och Linn har nyligen fyllt år och vi ses ju inte så ofta allihopa, så det blir kul!
 
Eftersom att jag för tillfället bor i Norberg och ska låtsas som om min lägenhet inte finns sover jag alltså hos Karin i natt. Det är ju bara på andra sidan dammen i parken, så jag är ju i princip i min lägenhet ändå, haha! Men jag ska inte ljuga, jag ser fram emot december när Fredrik får komma och boa med mig i Sala istället.
 
Nähe, om man skulle ta och ge sig på den där duschen då kanske. För att förhoppningsvis gå från att känna mig febriga och äcklig till febrig och nyduschad.
 
 
Mitt nästa stora äventyr
Nu är det dags för nästa stora äventyr. Ett äventyr som för mig är väldigt nytt och spännande; sambolivet.
 
Fredrik och jag har bestämt oss för att flytta ihop (det tog bara typ 10 år, med vissa uppbrott). Det känns både läskigt och spännande, men mest av allt ska det bli skönt. Slut på långdistans, slut på helgpendling och korta visiter. Det är helt enkelt dags.
 
Som sig bör stöter man naturligtvis då på vissa svårigheter. Typ, vart ska vi bo? Ingen av oss vill bo i den andres stad, ingen vill byta jobb och ingen vill egentligen flytta. Eller, nu är jag lite orättvis, det är faktiskt jag som är den mest kompromisslösa i det här, Fredrik har ju kommit med lite olika förslag, men inget som passar mig.
 
Vi har alltså bollat detta tusen gånger fram och tillbaka utan att komma någon vart. Vi argumenterar för och emot, föreslår det ena och det andra, men kan inte komma överrens. Men till slut kom Fredrik med ett förslag som jag ändå gick med på och som ger oss något att utgå ifrån. Vi provar! Jag bor hos honom i Norberg en månad och sen bor han hos mig i Sala en månad. Då ser vi hur det fungerar i praktiken och kan döma därefter. Förhoppningsvis kommer detta att leda till en lösning som passar oss båda.
 
Såatte... sen i tisdags och en månad framåt är jag alltså Norbergsbo. So far so good, men har än så länge haft semester så har inte behövt pendla haha. Men i morgon är det dags. God save the Kajsa!
 
Titta så söta vi var en gång i tiden! För att inte tala om långhåriga... Och nu blir vi äntligen sambos!