Nervös tjej!
Okej nu skriver jag om detta, även om Sarah kommer påstå att jag jinxar det hela genom att berätta om det innan det har hänt, haha!
 
Bara några minuter efter att jag skrivit förra inlägget om hur tråkigt det är att söka jobb så ringde mobilen! En kvinna ringer mig, tackar för min ansökan & berättar att både hon & hennes manager var väldigt imonerade av mitt cv & mina erfarenheter & gärna vill att jag kommer på intervju imorn bitti! OH MY GOD.
 
"I am sorry about the short notice, but both me and my manager are very impressed of your cv and would like to invite you for an interview tomorrow morning."
 
Jag minns inte när jag var såhär nervös senast. Varför? För att jag inte har en aning om vad jag har sökt! (hoppas verkligen inte att de letar upp min blogg för att kolla vem jag är & översätter den. Ber så himla mycket om ursäkt i så fall). Jag har sökt jättemånga jobb & jag uppfattade inte riktigt vad hon sa i telefonen. Något om buisiness typ tusen gånger. Hjälp. Googlade på företaget & jäklar i mig vad ambitiöst det låter. Men vad är det för anställning jag sökt? Herreguuuuuuuuud! Tänker inte berätta vad företaget heter än, fortsättning följer imorn...
 
 
Oinspirerad
Känner att jag inte alls har lust att sitta här hemma & söka jobb idag. Har kastat ut några cv:n, men har redan tröttnat. Det är ju så tråkigt! Funderar på att slita mig & göra något annat. Borde egentligen städa rummet, haha! Ni skulle se hur det ser ut, något skulle lätt kunna explodera där inne & vi skulle inte se någon skillnad. I vårat lilla rum står det just nu tre sängar, varav en är täckt av ett berg med prylar. Golvet har vi inte sett på bra länge heller. Men städa kan jag göra... Imorn. (herregud vem är jag? Jag som alltid varit så superorganiserad. London har mosat mig)
 
Borde kanske åka & köpa nya täcken, eftersom jag i bedbugpanik kastade ner våra i sopsäckar för en vecka sedan. Men täcken kostar pengar. & det är ju tråkigt.
 
Jaja, ikväll ska jag i alla fall på återträff med mina kollegor från Zara! Det ska bli roligt. & lite sorgligt, det är egentligen ett leaving party för Silvia som flyttar hem till Italien igen.
 
Jag behöver verkligen klippa håret.
That would be great!
Sådär! Nu har jag lyckats fucka upp bloggen helt. Precis vad jag inte hade tänkt göra. Ändrade först till ett panoramatema, men insåg att man var tvungen att betala för PRO för att ändra header. Det kanske de, eventuellt, hade kunnat förvarnat mig om innan jag inte sparade alla förra koder i stilmallen. Allt puts väck. Så ja, jag jobbar på detta.
 
Vad har jag annarst roat mig med idag? Jo, jag har sökt mer jobb. Svårt är det. & tid tar det. Om man inte behövde registrera sig på varenda jäkla sida för att söka ett enda av deras jobb, that'd be great! // 9gagskadad.com
 
Det är faktiskt riktigt svårt att söka jobb. Här finns det ändå grymt många fler möjligheter än hemma i Sala, men det betyder inte att det är lätt. För det första vet man inte vad 80% av alla anställningar ens innebär. Sen är det precis som hemma också, att de flesta söker managers & viktiga människor som studerat i 20 år, har 10 års arbetserfarenhet & fyller 25 i år. Typ så. Jag ingår inte i någon av dessa grupper. Men något ska vi väl hitta!
 
Nej nu tror jag att jag lämnar datorn en stund, dags att laga mat. En dum en är hungrig (av någon anledning har Dunderklumpen poppat upp i huvudet på mig senaste tiden). & Sarah kommer snart hem från jobbet för att ge mig min dagliga fotmassage.
 
Elleeeeer...?