The Day After
Såhär dagen efter vaknade jag upp & mådde... skit. Fysiskt alltså. Jag har aldrig vaknat upp dagen efter ett party & mått dåligt över något jag sagt/gjort, & så tänker jag fortsätta ha det.
 
Men efter frukost med Kajsa på Subway & en dusch var jag nästan människa igen. Så på eftermiddagen blev det en sväng i solskenet(!) till Camden Town. Varken Hanna eller Kajsa hade varit där förut, så det var en alldeles lagom dagstur. Spontanköpte även ett linne på Camden Market med Edward Scissorhandstryck på, som det Tim Burtonfan jag är!
 
 
Resten av dagen har ägnats åt lite planering, & äntligen har jag packat också. Skjuter så himla mycket på packning nu för tiden, det är inget roligt. Att packa en ryggsäck som ska räcka en hel månad är inte alls lätt. Men nu är det gjort. & imorn, då drar vi!
Leaving Party
Så, hade alltså mitt avskedsparty igår. Det dök tyvärr inte upp lika många som jag räknat med, men vi var ändå ett gäng & vi hade skitkul. Hängde först på Bonds. Visade sig att Hanna var snabbdrickarn nr 1 & vi höll på att inte få komma tillbaka in efter en nypa luft, haha. Men för en gångs skull var dörrvakten faktiskt en riktigt schyst typ, så det var lugnt. Partade med flera av mina (ex)arbetskamrater, mina roomies, Kajsa, Rachel, Niki & randoms.
 
 
Om ni undrar över fläcken på min ena tutte så råkade jag rusa in i en snubbe med öl. Eller om han rusade in mig, det är lite oklart faktiskt.
 
Efter Bonds drog vi vidare ut, blev hittade av en promoter & insjasade på vad jag tror var Penthouse. Minnet är lite rusigt, så att säga. Partied hard, dansade & hade kul. Sen dök det upp en snubbe som vägrade att gå. Efter en stund började jag spela super drama queen & skrek åt honom att dra. När han ändå inte gick blev jag plötsligt drama queen på riktigt & skrek ännu mer på honom. Hängde efter oss ändå på bussen hem. Så ja, det var väl ett något otaggande slut på kvällen, men i övrigt: kanon! :)
 
 
Tack mina fina vänner som kom ♥
Nu taggar vi!
Snart kommer Kajsa 2 hit! Eller ja, just nu var hon kanske Kajsa 1, jag minns inte. Det handlar om hur bra man gör ifrån sig osv...
 
Fast det var inte alls det jag skulle skriva om. Poängen är att hon snart kommer hit & nu är det bara börja tagga inför tågluffen som närmar sig med stormsteg! Det är ju förfasen bara två dagar kvar, på lördag smäller det! & när det ser ut såhär i rummet...:
 
 
... då vet man att det kommer bli ganska trångt det närmsta dagarna, då det ska in en till. Vi kommer alltså att i ett par dagar bo sju personer i våran inte allt för stora trea, varav fyra i rummet jag sover i. Haha, kaos. Skavfötters får det bli!
 
Förresten har jag ju inte riktigt berättat hur våran resplan ser ut. & det kan ju bero på att den till stora delar inte över huvudtaget existerar. Såhär är i all fall planen hittills:
 
London - Paris - Granville - Cannes - Italien - Rom - Pompei - längre söderut? - båt till Grekland - fortsätter uppåt
 
ÅÅÅH DET SKA BLI SÅ JÄKLA ROLIGT! ♥

& ikväll väntar även mitt avskedsparty, verkar som om vi blir en hel del folk. Tagga!