Jag såg ljuset!
Det är sant! Tänk att det var så längesen man såg solen så det t.o.m är värt att blogga om det! Det hände igår, helt plötsligt så kom det ett sken genom ett av det pyttesmå fönstrena som går alldeles uppe efter taket på lagret (sådär högt så att det inte ens räknas som ett fönster för det blir så obetydligt), & jag råkade gå rakt in i skenet! Jag undrade vad fan som stod på, men insåg sedan att det var solljus jag fått i ögat. Sprang sedan fram & tillbaka i denna lilla strimma med sången "A whole neeeew woooorld" sjungandes i huvudet, som en annan idiot. Gick ut tio minuter på lunchen också, & det var sååå skönt. Tills alla rökare kom ut & gjorde mig sällskap förstås, då kom molnen liksom tillbaka. Jag, tio rökare & ett cigarettmoln. Men! Jag fick ändå tio minuters sol, det är mer än jag fått alla de andra dagarna de senaste typ två månaderna.
 
 
 
Nog om det (tyvärr).
 
Jag jobbar på som vanligt annars & jag har inte ens något juicy skvaller att komma med. Eller jo, det är första advent på söndag, men det kanske ni redan visste. Det innebär alltså att det då är fritt fram med lussebullar & glögg, woho!
 
Nu ska jag ta mig ut med vovven en sväng innan jag, min one piece & en kopp te kurar ner oss i sängen & tittar på Hollywoodfruar. So long!
 
Kajsa packar böcker.
 
Kajsa bär böcker från höfterna till hakan samtidigt som hon tar selifes...
Fetto, Mätto och Mamma Gandalf går på bio
Skönt med helg! Första jobbveckan har gått bra, men det var ändå väldigt skönt att fredagen kom. Hängde med Sara i fredags kväll & mumsade chips & dipp. Det vi gör bäst helt enkelt.
 
Igår fortsatte myset, fast med mamma & My i Västerås istället. Mamma bjöd på Libanesisk middag på restaurang och sedan gick vi på bio & såg Mockingjay. Den heter så va? Haha, bra koll. Det var väldigt roligt & mysigt i alla fall, & maten var supergod! Vi åt trerättersmeny som bestod av typ en miljard smårätter. De som är på den här bilden är endast förrätten... Jag åt konstant i ungefär 1.5 timmar, sen var jag väldigt mätt & bion passade utmärkt till matsmältningen. Bra film var det också.
 
Det kan hända att vi lekte lite med maten som var kvar...
 
 
 
 
 
Jag tänker fortsätta på tema filmmys idag också, & däcka i sängen med tredje Harry Potterfilmen. & en klubba. & kanske chokladbollar... Omnomnom.
Vad blir nästa äventyr?
Åh, just ja. Eftersom att jag började jobba på Adlibris igår, & redan första dagen körde på med övertid(!), så kommer jag framöver inte ha något liv. Men det kanske ni redan förstod. Så det kommer inte bli mycket skrivet här.
 
På jobbet känns allt som förr. Nästan. Det finns ju faktiskt nya handdatorer, & det ska vi inte glömma. De är nästan så bra att man glömmer bort hur segt tiden kan gå när man skannar böcker. Men även om ryggont, träningsvärk, ömma fötter & tunga lyft känns alltför bekant, så måste jag ändå erkänna att det är skönt att både tjäna pengar & att röra på sig igen. Är dessutom duktig som lägger mig i tid på kvällarna, så än går det bra (dag 2, hah...).
 
Det roliga är, att nu när jag kommer tillbaka till samma jobb för tredje gången så frågar inte folk "hur har du haft det?". Jag har märkt att den frågan bytts ut till "jaha, & så vad blir nästa äventyr?" istället. Måste säga att det känns väldigt upplyftande!
 
Ja, så vad blir nästa äventyr?
 
Tål att tänkas på.