Hösten är faktiskt bra
Då kom hösten, med allt vad det innebär. Regn, mörker & fallande löv. Det kanske låter negativt, men hösten är faktiskt min absoluta favoritårstid & långt ifrån något dåligt i mina ögon. För vad kan passa bättre än att i det här mörkret plocka fram de gosigaste filtarna, tända ljus & hinka i sig ännu mer te? Kura ner sig i soffan till en feelgood-film & höra regnet smattra utanför? Mums. Nu är jag kanske inte fullt lika positiv när jag sitter på cykeln kl 06.00 i spöregnet en vardag på väg till jobbet, men det tänker jag inte låtsas om.
 
Något av det bästa med hösten tycker jag är den friska luften. & alla färger!
 
Ja okej, jag ska sluta babbla om hur fantastisk hösten är.
 
Jag lovar.
 
Jag älskar septembeeeeer.
 
Jag har insett att jag saknar bloggen. Nu ska vi dock inte ta ut något i förskott, att sakna bloggen verkar ju absolut inte betyda att den blir mer uppdaterad, men jag önskar jag kunde bli lite bättre på att plåttra ner text här. Det är ju bara det att när jag suttit framför datorn en hel dag på jobbet, tills ögonen inte kan fokusera på långa avstånd & fingrarna värker á la tangenttryckande, så är man inte så sugen på att slå sig ner framför en annan skärm när man kommer hem. Om inte skärmen heter tv & visar Idol. En annan grej jag gillar med hösten, Idol drar igång. 
 
Nähe, om jag skulle ta & göra något annat då kanske. Riva tapeter? Sovrummet ska re-makeas (svengelska?) på lördag så det lär ju förberedas. Eller så sitter jag kvar i soffan med min te-hink & fortsätter mysa. Det är ju ändå höst. & nu regnar det. Då kan man faktiskt inte riva tapeter.
 
 
Tekoppar från Indiska, kan rekommenderas! 99 kr st, finns i olika färger/mönster.
Cinderellakryssning!
I lördags förra veckan hjälpte mina kollegor mig att bli av med min partykryssnings-oskuld. Ja, jag är 23 & har aldrig varit på partykryssning - tills förra helgen vill säga. För då var jag ju det. & vi bröt inte en enda regel; vi smugglade inte med oss alkohol på båten, vi spelade inte musik i hytten & vi störde garanterat ingen... Eller hur var det nu?
 
Det är värt att nämna hur vi bodde. I hytten där jag sov bodde vi fyra stycken så det var ganska trångt. & hytterna låg läääängst ner, läääängst bort. Vi insåg att vi t.o.m hade lägre prio än bilarna, ifall något skulle hända. Bilarna bodde nämligen på våningen ovanför. En av gångerna när vi var på väg ner till hytten via hissen var det en  karl i samma hiss som sa till sin fru(?) "Nej inte längst ner, dit ska vi inte för där kan ju ingen bo". Men det kunde vi.
 
Kvällen bestod till en början av att äta. & sedan äta mer. & sedan lite till. Trerättersbuffé är något jag kan vänja mig vid, hjälp vad mycket mat! & ost med kex... Muuuums. Efter den där buffén kunde jag i princip dricka hur många drinkar som helst utan att det bet särskilt mycket. Det resulterade istället till att jag höll en lagom nivå hela kvällen (+natten). Score!
 
Måste säga att underhållningen var väldigt bra. DJ Gretchen, Partypsitolerna (sångaren såg ut som Ernst Kirchsteiger), Störd Insjö (kan ev ha hetat något annat...) och karaoke dagen efter (deltog ej). Så det blev mycket dans & skratt. En sväng in på spa dagen efter var inte heller fy skam.
 
Nej, det var nog inte min sista kryssning!
 
Vår lilla hytt.
 
 
 
Pub.
 
Hann inte bli någon bild på maten, var för hungrig.
 
 
Ernst on stage.
 
 
Dj Gretchen, divan vi föll för!
 
Soldäck dagen efter.