Tea Advent Calendar
Näst sista dagen på Zara Oxford East idag! Sitter här & laddar & kikar ut på solskenet. Japp, solen skiner idag. Just nu i alla fall, om en halvtimme spöregnar det väl.
 
Försöker hitta en julkalender jag vill ha. Letar efter en som fungerar precis på samma sött som en chokladkalender, fast istället för chokad så är den en tepåse i varje lucka, med ny smak varje dag. Vet någon var jag kan hitta en sådan? Harrods tänker man ju då, men tydligen inte. Hjälp? :)
Torsdag har jag hört!
Halloj allahopa!
 
Blir ett himlans sent inlägg idag (i natt?). Men har jobbat mellan 13.00-22.00 idag & sen kommit hem sent & ätit & duschat, så då blir det då. Speciellt när (ni kommer aldrig att tro mig nu...) när vattnet i duschen bara är varmt!! Amazing! Då var jag ju tvungen att duscha någon minut längre än i vanliga fall. Men inte för många extraminuter, då tar det ju slut igen...
 
Har som sagt bara jobbat idag. Gick väldigt bra idag dock, tror inte jag gjorde ett enda misstag! Vilket nog är första gången sen jag började. & det är en jäkla tur att det går framåt, för nu är det bara fredag & lördag kvar där jag är nu, sen är träningen slut & på måndag börjar jag i Park House! Läskigt... Men ska bli roligt att träffa gänget jag lärde känna på första träningen igen, ska ju jobba tillsammans med dom nu :)
 
Nu är det snart godnatt för mig! Börjar inte förrän 14.30 imorn, skööööönt!
 
 
Eftersom jag inte har några nya bilder idag får det bli en extremt gammal istället, på en röd kiosk.
 
Har ni kikat in i en sån någon gång? Om inte, så fortsätt med det. Att inte göra det alltså. Om ni inte är sugna på sällskap förstås, haha. Sitter alltid en massa bilder på oerhört nakna kvinnor där inne, med deras telefonnummer. Bara så ni vet liksom.
New hair cut... Again!
I morse åkte jag till Sanrizz för att färga om håret för att få bort den gula färgen. Trodde det var den enda jag skulle göra, men en sak har jag i alla fall lärt mig; på Sanrizz blir det alltid överraskningar!
När jag kom in mötte jag en kille som hängde in min jacka i garderoben & hämtade te åt mig, sen frågade han också: Are you one of the models for this morning? Varpå jag förvirrat svarade: Eeh, not that I know....
 
Men det var jag tydligen i alla fall, för ganska snart blev jag tilldelad en klänning & så var det dags igen! Väldig liten & avslappnad undervisning idag i alla fall. Vi använde inte ens scenen & det var bara åtta där som tittade på.
 
Blev klippning & hela köret! & jag måste säga att den här frisyren är jag mest nöjd med av alla jag någonsin har haft! Den känns 100% jag verkligen. & så fick ju Sharon sin rosa färg, som hon ville ge mig redan första dagen. Det syns inget vidare på bilderna, men det är en ganska tydlig rosa nyans i det. I alla fall på den sidan på är snaggad.
 
 
Sharon sa att vi ska låta mitt hår vara nu till nästa år, så kan vi klippa igen då. Fast ca en kvart efter hon sagt det sa hon att jag kan komma tillbaka på söndag om jag känner att jag vill ta bort mer, haha.
 
Efter klippandet & färgandet gick jag förbi Starbucks & hälsade på mina fd arbetskamrater. Blev lunch där & en liten promenad i parken utanför med Silvio när han hade rast, trevligt!
 
Eftermiddagen har spenderats med mathandling bara. & köpte nya lakan. Så nu håller min housewife på att laga bananpannkakor i köket, haha! :)