Menswear
Hej & gokväll!
 
Har som vanligt jobbat idag, men för första gången fick jag vara i kassan på herravdelningen! Vilket hade både för- & nackdelar. Det dåliga var att det var dött på folk & att tiden gick långsamt. Plus att när jag kom imorse skulle jag vara där helt ensam. Visst, jag vet hur allt fungerar, men det är ju olika på herravdelningen med vart man förvarar allt & sånt. & att vara själv kan bli stressigt om det blir kö. När jag påpekade detta för min deputy cashier fick jag bara till svar: Where is your lipstick? Tack för hjälpen, typ.
 
Fördelarna däremot, är ju att det är just herravdelningen. Hehe, mycket ögongodis & även ett par svenska trevliga killar också. Tyvärr tror jag inte att jag är tillåten att byta nummer med folk när jag jobbar, haha! Så kan det vara!

Sarah kom förbi jobbet också, & så lunchade vi tillsammans på Wasabi. En liten smygbild tog hon på mig också. Här ser man t.o.m på bilden att jag ger bra kundservice! Jag både tittar på kunden, pratar & ler. Jag vet att jag är duktig på jobbet, sen kan de viktiga människorna få gnälla bäst de vill!
 
 
Kvällen har jag spenderat hemma, först heeelt solo i hela lägenheten & sen fick jag sällskap av Davide. Sarah hade planer på annat håll ikväll, så jag har städat & grejat. Fick en liten matlagningslektion av Davide också, sen hängde jag med honom till Donken. Jodå, jag erbjöd honom av min mat, men han skulle ut & äta senare med Emmanuele & ville bara äta lite cheese dippers innan, eller vad fasen det heter. Så tro inte att jag är snål, haha! (Eller så vågade han bara inte äta min mat).
 
Imorn kommer Felicia hit, hurra! Har inte setts sen i augusti & nu blir hon här i helgen. Kanske blir lite dålig uppdatering på bloggen, vi kommer ha fullt upp!
 
♥ PUSS
Adjö
Det här kommer bli mitt sista inlägg, för inom kort kommer jag att vara blind. Mina ögon mår fortfarande inte bra, jag kan inte få läkartid förrän om en vecka & mamma har skrämt upp mig med att berätta om kroniska ögonsjukdomar. Uuuääh.
 
Så jag kan ju avsluta min blogg med att berätta om min tråkiga dag: sjukhuset, banken, apoteket (köpte ett litet badkar som jag ska doppa ögonen i), Starbucks, jooooobb. Jobbat stängning & imorn börjar jag vid 09.00. Ska i alla fall vara nere i Menswear imorn för första gången, det kan ju vara något... Hehe.
 
Nu ska jag duscha, farjöken!