Vin och veggotacos
Har varit en lugn helg. Vet inte varför, men jag har varit så himla trött. Vad kan man skylla på nu då, är det fortfarande okej att skylla på mörkret? Eller att jag sovit för lite? Jobbat hårt? Ätit för mycket? Bråkat för mycket med min mobil? Njaej.
 
Har hängt en del med Sara, i fredags hade vi vin- och veggotacoskväll. Mumma. Frysta jordgubbar i vin kan vara det goaste som finns, ifall ni inte redan visste det. Omnomnomnom...
 
I lördags var jag hos mormor också, och försökte hjälpa henne, mamma och två av mina mostrar att rensa i källarn. Jag säger försökte, för det var rackarns inte lätt. Men nog lyckades vi ta oss igenom en hel del i alla fall.
 
NU! Kom jag på varför jag är så trött ikväll i alla fall. Det måste vara för att jag har tittat på hela kvällen när pappa hjälpt mig sätta upp hyllor. Det där på krafterna att se till att allt går rätt till...
 
Snodde bilden av Sara, woopsie.
Klappat och klart
Tänk att jag kan vara så omedvetet rolig.
 
Kunden: Nej den boken gav jag bort i present nu vid jul, så den har jag inte kvar.
Jag: Jaha men då så, den är klappad och klar alltså!
 
Helt oplanerat. Kunden berömde i alla fall min ordvits.
 
Trots mensvärk och humördippar så har väl den här dagen egentligen varit ganska bra. Jag säger egentligen eftersom att jag trots allt har svängt mellan att skratta hysteriskt för mig själv inombords till att vara bittrast på kontoret. Har bytt humör sisådär två gånger i kvarten ungefär. Jaja, Sofi som sitter bredvid mig verkade ju road i alla fall.
 
Det är faktiskt himlans mysigt att sitta på kontoret när det vräker snö ute. Sitta där invirad i filt, med bra musik i öronen och en kopp te i handen medan man mailar. Har jag ett mysigt jobb eller vad!? Inte lika mysigt när Agneta 65 gormar mig i örat dock. Men de brukar sluta gorma när man sagt att man faktiskt kan lösa deras, vad som ibland verkar vara snudd på livshotande, bokproblem.
 
Såhär ser min utsikt ut om jag lyfter blicken från skärmen.
 
 
Spadag med tjejerna
Kan man börja året med något lyxigare än en spadag med de bästa tjejerna? Jag tror faktiskt inte det.
 
Lämnade lilleputtstaden Sala för att spendera lördagen i storstaden Uppsala med tjejgänget. Tjejgänget är härmed Jag, Karin, Rebecca, Linn och Emma - a.k.a asiengänget. Började dagen med att för första gången träffa två av tjejernas pojkvänner (klart godkända!) samtidigt som vi mumsade tonfisktacos. Skitdålig mat att äta första gången man träffar någon liksom, det är svårt att göra ett bra intryck. Och trots att jag fokuserar som fan har jag ändå alltid halva ansiktet fullt med sås när jag äter tacos. Men det var gott. Och ingen klagade på mitt bortsskick. Förutom Pontus då, som i, vad jag antar var någon slags tyst protest, gav mig en servett.
 
Efter tacossvullandet promenerade vi till Fyrishov för att bada bubbelbad och turas om att gå på massage. Oh. My. God. Det var skönt med massage. 40 minutes rygg- och nackknådande. Behöver jag säga att jag fler än en gång kom på mig själv med att somna till? Dreglandes dessutom... Charmigt.
 
Eftersom att jag gick på massage sist var jag fortfarande ganska groggy medan vi knatade iväg från Fyrishov. Men det gjorde inget, nästa stopp var thaibuffé och vin. Och sen tåget hem. Ska man jobba på söndagen efter får ett glas vackert räcka. Men fy tusan vilken mysig dag det var, snacka om kvalitetstid!