London a.k.a Pleasantville?
Mycket bättre bild på hur grönt gäset fortfarande är här. I december!? & hur i satan kan det vara grönt, det är ju liksom inget solsken?
 
Hmm...
 
 
Det är som om vi bor i Pleasantville. Har ni sett den filmen? Filmen är typ från början svart-vit, men vart efter filmens gång läggs det till lite färgklickar här & där. Så ser det ut här, allt är grått, svart & vitt, sen här & där kommer det en grön fläck.
 
Mycket bra film för övrigt, se den om du inte redan gjort det! Vilket du troligtvis inte har :)
Tower Bridge
Det har varit en låååång dag idag.

Fick hjälpa till att stänga huvudkassan i natt, så kom inte iväg från jobbet förrän 00.15. & då var vi fortfarande inte klara, jag var bara tvungen att gå för jag visste inte när sista tuben skulle gå. Så var hemma strax före 01.00 & då var det bums i säng för imorse skulle Emmy & jag upp med tuppen kl. 07.00 för att åka & gick på ett rum. I ett hus. Vilket blev massa krångel för det var ombyggnad på tågen & grejer. Plus att vi aldrig varit i dom där trakterna så vi vilsade runt mycket. Pinsamt mycket faktiskt haha! Jag menar, hur många varv ska man behöva ta i samma korsning, innan man inser att man var på rätt ställe från första början...? Ojoj.
 
Rummet var i alla fall bajs så det tar vi inte. Behöver inte kommentera så mycket mer, köket såg ut som om det varit kärnvapenkrig där inne. Så det var... ja, som sagt behöver inte kommentera så mycket mer. Fast nu har jag ju gjort det ändå hahaHAHAhahahAHhaa.
 
Jag är trött.
 
Knatade omkring runt Tower Bridge på vägen hem också, så himla fint område!
 
När vi gick över bron lät en del av vår konversation ungefär såhär:
Emmy: Alltså, om du skulle ramla ner i vattnet skulle jag ärligt talat inte hoppa i efter. Sorry.
Jag: Det är lugnt, jag skulle inte hoppa i efter dig heller.
 
Bästa vännerna eller? Hahaha!
Typ den mest osmickrande bilden någonsin, haha! Jag ser ut som om jag har fött 75 barn senaste halvåret eller nåt. Vilket jag inte har. & nog för att jag väl har gått upp lite sen jag kom hit, men jag är ingen elefant, som den där gråa saken på bilden :)
 
På jobbet idag har det bara varit krångel. Inte för min del direkt, utan mest i allmänhet. Problem med kassorna, så systemet har varit sååå segt. Vilket leder till långa köer & service non stop i kassan. & att våran air condition är trasig gör inte saken bättre. Det har varit så varmt på övervåningen idag att jag mått illa & blivit yr. & ändå får vi inte ta av oss kavajerna... Suck. Hoppas på bättre dag imorn! Vilket det garanterat kommer bli för Karin & Sara kommer ju hit då för att fira nyår med oss! :D
We're out!
Nyss hemkommen efter en sväng till... vaddetnuheter, där vi betalat sista hyran. Japp, vi har sagt upp lägenheten. Blev bestämt igår, så nu lär vi vara ute om en månad i alla fall. & redan imorn åker vi för att titta på en ny lya, som i annonsen verkar lite för bra för att vara sann. Vi får väl se, man ska ju inte tro på allt på internet har jag hört.
 
Anledningarna till att vi flyttar är många. För det första betalar vi alldeles för mycket för ett sånt här råtthål, & för det andra så vet vi inte helt hundra om Emmy blir kvar i London eller inte. Blir hon inte det lär jag hitta ett eget boende. Fast det största anledningen är nog ändå att det är så jäkla äckligt här. & att saker aldrig funkar som det ska. För 7700 kr i månaden vill man ju gärna att saker funkar liksom.
 
Så nu håller vi ögonen öppna efter nya hålor att boa i!
 
Jobba snart också, 15.00-23.00 idag!