Once
Igår blev det musikal för hela slanten! Den här gången blev det Once på The Phoenix Theatre i Soho. Som vanligt var det riktigt roligt, älskar att gå på musikaler! Tror att farbrorn som satt till vänster om mig var min favorit under hela kvällen, haha! Han hade ett så härligt skratt & efter varje sång applåderade han jättemycket & skrattade ett riktigt glatt farbrorskratt. Härlig typ!
 
Googlebilderrrrr
 
Idag har jag jobbat igen. Blev en väldigt vanlig dag, om man kan säga så här. Dagens roligaste måste nog ha varit mitt lilla fåniga ögonblick jag hade för mig själv nere i tunnelbanan. Det var tur att jag var själv där, det måste ha sett hur löjlligt ut som helst. Det blåser ju nämligen rätt mycket där nere, & plötsligt höll min halsduk på att flyga av så jag gjorde någon form av disneyfigursskutt för att fånga den mitt i lufen. Håhåjaja.
 
St Judes Hurricane
Visst var det så orkanen hette? Här var hon igår & i förrgår i alla fall. Som väntat blev det totaaaaalkaos med att komma till jobbet. Absolut vartenda tåg var inställt & det som vanligtvis tar mig 55 minuter tog mig nästan 2.5 timmar istället. Tyckte jag var skitsmart som planerat att åka tub till Richmond & sen buss där ifrån, & det hade det varit också. Om de inte plötsligt ställde in allt till Richmond pga något träd som fallit. Happ. Det bästa var att jag fick veta det halvvägs dit också, så där satt jag fast i Earls' Court. Fick istället ta mig till Wibledon & buss därifrån. Jag tog mig i alla fall till jobbet, vissa kunde inte komma alls.
 
Det var satans stormigt när jag gick upp på morgonen i alla fall, & bor man dessutom på tionde våningen så blir det inte bättre. Öppnade ytterdörren & alla dörrar till trapphus osv stod fullt uppslagna & det bara tjöt överallt. Men det var allt. Eller nej, senare fick jag en bitch slap i pannan av ett blött löv också. När jag kom fram till jobbet sken solen, även om det fortfarande blåste rejält. Tydligen dog fyra pers. Nu verkar St Judes vara i Sverige, eller på väg va? Ta det lugnt, men tro inte på allt Aftonbladet säger...
 
googlebild
Sea Life London Aquarium
När Luke fyllde år fick han en "two for one voucher" av Sarah. Det fanns lite olika alternativ att gå till, men Luke tog med mig till Sea Life Aquarium. Jag har redan varit där en gång för ett par år sedan, men det är så himla mysigt där så jag gick mer än gärna en gång till! Supermysigt att spatsera omkring där inne & titta på fiskar, klappa sjöstjärnor & jag vet inte hur länge vi fastnade vid sköldpaddorna. Vad jag dock inte gillar är hur pingvinerna har det. De har det alldeles för trångt & ett par av dem stod bokstavligen & stirrade rakt in i väggen. Antar att de utvecklar sådana beteenden av att leva i fångenskap. Usch.
 
Allt som allt var det en mysig dag i alla fall. Innan drack jag även en Pumpkin spice latte, mi Starbucksfavorit som nyligen kommit tilllbaka. & Luke träffade Charles Darwin i kön på väg in.