La Sagrada Familia
I dag har vi biktat oss efter gårdagens synder. Eller i alla fall varit i kyrkan, La Sagrada Familia. Ni vet, den där som började byggas på 1800-talet men som aldrig blir klar. Sevärd! Aldrig sett en så maffig kyrka, varken till utsida eller insida. Måste dock säga att audioguiden vi hade i öronen var oerhört vimsig och sa emot de anställda angående vart man skulle gå. Så lite rörigt blev det, men vi fick se mycket!

Var upp i ett av tornen också. Åkte hiss upp men tog trapporna ner. Jag är vanligtvis höjdrädd, men nu gick det bra ända tills vi skulle ner. Trappan var i ett supersmalt torn och snurrade liksom ner. Det var som ett hål i mitten där man kunde se (och troligvis även trilla) ner och det fanns inget mittbacken! Benen skakade som en värsta maracas. Men vi lyckades maraca oss ända ner oskadda. Bakas och jävliga. Men då kan vi kryssa av ännu ett världsarv på vår "must see list". Fint det.

Behöver jag säga att resten av dagen blir ganska lugn? Planerar mest att bara strosa lite, äta middag och packa. För imorn bär det ju av hem igen.

Den där Gaudí kunde han!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress