En julhelg i Göteborg
Ja men vi kör väl på ett inlägg till när vi ändå är igång!
 
Förra helgen åkte jag, Karin & Linn ner till Göteborg. Målet var Lisebergs julmarknad, men vi började med att julklappsshoppa lite med Jessica på stan & åt sedan middag på Bryggeriet på Avenyn. Därefter tog vi oss till Liseberg.
 
Vi hade för det första förberett oss på regn, eftersom att det var det alla väderrapportssnubbar (kan inte stava till meterologer? Meteorologer? Metereologer?) predikat om senaste veckan. Men! Vi hade kanontur med vädret, inte en droppe kom det. & inte var det för blåsigt heller. När vi kom dit var det först aaaaalldeles för mycket folk, men efter att dagens sista isshow varit gick de flesta. Sedan var det hur mysigt som helst! Isshowen var väl ganska fin också, men tillräckligt lång för att tårna skulle börja frya. De hade gjort en tolkning av  H.C Andersens "Isdrottningen" & blandat in lite kaniner. En norsk unge bredvid mig, som satt på sin pappas axlar, verkade mest intresserad av kaninerna & ropade glatt "kanine! kanine! kanine!" när han såg dem.
 
Förutom isshowen så fanns det massor med marknadsstånd som sålde allt möjligt juligt, en massa fina belysningar, renar & mycket mumsigt att smaka på. Jag tror vi alla tre bara gick runt & mös & njöt av ledigheten & att få insupa stämningen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Felicia var så snäll & lånade ut sin lägenhet till oss eftersom hon var på annat håll, så vi boade hemma hos henne med Voldemort. Tittade på lite Greveholm på kvällen innan vi somnade & morgonen efter åt vi frukost på Condeco på Avenyn medan Carina Berg sprang fram & tillbaka utanför med ett tv-team & spelade in något. Resten av dagen tog vi det bara lugnt. Karin lunchade med en kusin medan jag & Linn hälsade på Jessica. Sedan slöt vi upp för lite Sushi innan tåget tog oss hem. Så himla nöjd med den helgen!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress