Orsa dag 1

Träningsläger indeed! Har idag åkt upp till Orsa med mamma, mina tre mostrar, Karin och Linn. Hela tjejklassikergänget alltså. Vi har hyrt en supermysig stuga och blir här t.o.m söndag för att öva skidor. Förutom att det är grymt skönt att vara lite ledig från jobbet (har ju inte varit nå julledig heller) så är det jätteroligt att åka iväg med ett härligt tjejgäng över helgen.


Vi åkte i förmiddags och på vägen upp stannade vi och mumsade på Max (mer oumph till folket!) och handlade mat. När man tittade på vår kundvagn var det lätt att missta den för något en åttabarnsfamilj behöver för en vecka, men i själva verket var det vår proviant för en helg. Vi tycker om att äta och vår familj går lite på mat- och sovklocka.

Vi kom fram till stugan, installerade oss snabbt och tog första svängen med skidorna. 5 km elljusspår. Det gick bra, men föret var väl lite trögt.

Planen är ju att vi ska åka mycket skidor förstås, men det verkar även bli en del vin, mat och sällskapsspel. Och bastu, men det är inte riktigt min grej. Så medan resten av gänget nu svettas porerna ur sig i bastun sitter jag nyduschad i soffan, fräsch som en nyponros. Fast med porerna kvar då, är jag rädd.

Snart blir det tacos! Och mer vin 🍷 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress