Midsommar i Budapest!
Okej, min bild av Budapest har under dagen förbättras. Vi har dessutom säkert haft under 35 grader varmt idag, så man har nästan kunnat leva.
 
Har hittils ägnat midsommarafton 2013 till att återigen turistat. Har sett parlamentet, en riktigt snygg kyrka & en enorm park som vi gick vilse i. Den fanns inte med på våran karta heller, så det var banne mig inte lätt att ta sig därifrån haha!
 
Ikväll tänkte vi fira genom att dricka vin & käka körsbär (får ett glas gratis i hostelbaren & hittade inga jordgubbar i affären..) & sen gå ut & ta någon drink & kolla in en bar/klubb som heter typ Szimpla eller något sånt. Språket här är ett enda stort frågetecken, & så även valutan. Handlade middag idag för 1800 forint. Det låter som att det skulle vara så äckligt dyrt, men egentligen är det asbilligt här så det handlar om typ 50 kr.
 
Ser väldigt mycket fram emot morgondagen, då ska vi äntligen prova ett av dessa välkända bad! Kanske t.o.m unna oss lite massage, eftersom det är så billigt här.
 
& nu!: DUSCHA. Om jag berättade hur äcklig man blir om dagarna här så skulle ni sluta umgås med mig, allihopa. Så det ska jag låta bli, det är ju alltid kul att ha lite vänner när man kommer hem igen liksom. Nog för att Kajsa skulle förstå, för hon är minst lika skitig, men behåller gärna resten av mina vänner också.
 
Kan i alla fall avslöja att iblad luktar vi på varandras använda tröjor & skrattar högt & rått åt varandras snuskighet.
 
Såhär mår jag i värmen. Som "skriet" liksom.