Här bor jag!
Nu kommer äntligen en alldeles för sen uppdatering om mitt boende. Några av er där hemma har fått privat guidning på Skype, men det kanske är någon mer som råkar vara nyfiken. Så här kommer det lite bilder!
 
5 Keith House
47 Carlton Vale, Maida Vale
NW6 5EX London
 
Skyll inte på mig, jag valde inte gardinerna. 
 
Jag trivs verkligen superbra i den här lägenheten! Jag delar den med fyra andra; två spanska tjejer, en fransk tjej & en italienare (snubbe). Det är så rent & fint (kom ihåg att jag jämför med engelska standard), inte en massa äckliga heltäckningsmattor & inga kryp. Förutom någon liten spindel här & där. Två toaletter är det också, men tyvärr inget vardagsrum. Som sagt, jag trivs. & det är väl det minsta man kan begära när man har en månadshyra på £556 (ca 6500 kr) för det här lilla rummet. Personligen tycker jag faktiskt att även fotmassage, daglig smörgåstårta & vaggsånger borde ingå i priset. Men det får vänta tills jag blir rik antar jag.
 
Att gå runt med en så hög hyra när man tjänar ca 100 kr i timmen & dessutom betalar för att ta sig runt varje vecka (ca 300 kr i veckan), det är faktiskt inte så himla lätt. Men det går. Frågan är om jag har råd att stanna i det här rummet om det blir så att jag väljer att stanna i höst. Vi får se, jag kan tänka på det när jag fått slutgiltigt svar angående kursen i Göteborg. Den dagen den sorgen liksom!