När vi turistar som bäst
Jäklar vad vi har gått idag. Vigick från hotellet vid klockan nio, efter en amaaaazing frullebuffé, och kom tillbaka först vid halv sex. Sällan har mina fötter varit så ömma. Vi har gått hela tiden, så när som på en 1.5 timmars paella- och vinpaus.

Först gick vi till Casa Batlló, en byggnad designad av Antoni Gaudí. Vi var inte in, men jäklar vilken häftig fasad den hade!


Nästa byggnad vi besökte var vi in i. La Pedrera heter den, också designad av Gaudí. Även det var en riktigt snygg byggnad och hade mycket intressant historia. Tänker inte återge den här, ni får åka hit själva :))) vi hade såndär ljudguide. taket vvar väldigt imponerande!


Efter det var tanken att vi skulle besöka La Sagrada familia, men där var det 5 timmars väntetid för att komma in, såatte... Vi tar det en annan dag. Istället började vi gå mot Parc Güell för att få en fin utsikt över staden. Och det fick vi! Men det tog tid att gå dit, därav lunchpausen.


Kan även tillägga att vi båda varit kriminella idag. Karin hade sönder en penna i en Butik utan att säga något och jag blev tillsagd av polisen att jag inte fick sitta på bänken jag satt på. Riktiga hårdingar är vi.

Kvällsplanen är att vi ska ut och dansa ikväll. Stackars våra fossingar.