Hanmera Springs

Idag har vi varit på spa. Ja, det är sant. Men vi har inte gått på massage och sånt, det är för rika resenärer. Vi förpassade oss istället till pooler som luktar prutt. Äggmök. Det är nå mineraler och grejer i poolerna som ska vara bra eller något. För vad vet jag inte riktigt, men inte är det för luktsinnet i alla fall.


Vi är just nu i Hanmera Springs och sover på hostel här i natt. Jättemysigt hostel, känns som om vi är i någons hus och hälsar på. Och det är i den här lilla byn/staden som vi alltså har skämt bort oss med pruttbad. Det var ändå skönt. Vi betalade inträde till badområdet på det stora spa som finns här ich fick tillgång till flera olika pooler och bassänger, med olika temperaturer. Varmast var 42 grader = alldeles för varmt för mig. Men skönt var det, och med världens ostigaste pizza i magen flöt man runt rätt bra.

Ikväll har vi varit här på vårt hostel bara. Lagat mat och planerat lite framöver. Vi har inte ens en vecka kvar på sydön, men vi har ett par saker vi vill hinna med. Imorgon åker vi mot en annan nationalpark, tältar och vandrar lite igen. Sen vidare norrut och jag har bokat en ridtur. Wiee!