Nervös tjej!
Okej nu skriver jag om detta, även om Sarah kommer påstå att jag jinxar det hela genom att berätta om det innan det har hänt, haha!
 
Bara några minuter efter att jag skrivit förra inlägget om hur tråkigt det är att söka jobb så ringde mobilen! En kvinna ringer mig, tackar för min ansökan & berättar att både hon & hennes manager var väldigt imonerade av mitt cv & mina erfarenheter & gärna vill att jag kommer på intervju imorn bitti! OH MY GOD.
 
"I am sorry about the short notice, but both me and my manager are very impressed of your cv and would like to invite you for an interview tomorrow morning."
 
Jag minns inte när jag var såhär nervös senast. Varför? För att jag inte har en aning om vad jag har sökt! (hoppas verkligen inte att de letar upp min blogg för att kolla vem jag är & översätter den. Ber så himla mycket om ursäkt i så fall). Jag har sökt jättemånga jobb & jag uppfattade inte riktigt vad hon sa i telefonen. Något om buisiness typ tusen gånger. Hjälp. Googlade på företaget & jäklar i mig vad ambitiöst det låter. Men vad är det för anställning jag sökt? Herreguuuuuuuuud! Tänker inte berätta vad företaget heter än, fortsättning följer imorn...