Koh Tao Pub Crawl
Idag har vi sista dagen på Koh Tao. Bakisdag har det varit. Återigen, bakisdagar på stranden är fasen inte tokigt! En god carbonara, fotmassage i skuggan (dock bör thailändarna läsa på anatomin lite bättre, vi har inte samma uppfattning om vart fötterna sitter. Men man ska väl inte klaga när det ingår axlar, nacke & huvud också kanske) & sedan en grillat majskolv. I morgon åker vi färja - båt - färja för att komma till Koh Lanta, en ö utanför Thailands västra kust.Sydvästra kanske? Hm...
 
Anledningen till att vi är bakis idag är av den enkla anledningen att vi var på pub crawl igår. Vi träffade en massa härliga & spännande backpackers, drack en hel del, dansade & var med i fire showerna de har på stranden om kvällarna/nätterna. Först har de en lång show, sedan får turisterna delta i limbo & brinnande hopprep. Jag var faktiskt duktig på att hoppa hopprep. I alla fall på andra försöket.
 
Karin under första limbosteget!
 
Ikväll blir det himlans lugnt, för i morgon måste vi upp vid fem för att hinna med färjan härifrån. Sedan blir det som sagt, chilledill på Koh Lanta, kanske även Phi Phi, en natt i Phuket & så flyger vi in i Malaysia. Jag måste hitta något att fördriva tiden med på stranden. Jag är verkligen inte en solsemestertjej. Tre dagar på stranden, sen är jag nöjd. Men det är såklart skönt också!
 
Fun facts:
 
  • Jag har miljoners myggbett (fyra stycken bara ovanför vänstra ögat, under ögonbrynet)
  • En timmes massage på stranden kostar 300 bath = 60 kr.
  • Efter klockan ett på natten verkar varenda jäkla uteställe förvandlas till en självklar köttmarknad.
  • Thailändare är väldigt snälla & gulliga.
  • Här på Koh Tao kryllar det av svenskar, svenska barer.& svenska flaggor.
  • Igår sminkade jag mig för första gången på veckor.