Nostalgia
Sitter & känner mig lite nostalgisk, & jag skulle vilja påstå att det är Felicias fel, haha! Ikväll bokade hon en resa hem, dvs en resa till hem till Jersey, tillsammans med en kompis. Det satte igång min hemma-i-London-nerv & jag känner nog att jag längtar tillbaka lite. Man blir ju liksom aldrig riktigt klar med den staden. Samtidigt som jag känner att jag fått nog av att inte ha ett hem som känns som mitt eller en inkomst som jag faktiskt kan leva på utan att behöva snåla på varenda liten pund.
 
Kikade lite på min blogg, från när jag & Emmy flyttade dit för ganska precis två år sedan. Kan inte förstå att det redan gått så lång tid, det är skrämmande!
 
Såhär skrev jag på bloggen dagen innan vi flyttade:
 
Jag har aldrig varit en sån som tror på det här med att "börja om på nytt". Att liksom starta ett nytt liv, åka någonstans & bli någon annan, bara för att lämna det förflutna bakom sig. Men nej, så tror jag inte att det funkar. Man har det bagage man har & det kan man inte göra något åt, inte glömma eller förbise.
 
Däremot tror jag att man kan ta det man har & göra något bättre av det. Att göra en start på det viset istället. En start på fortsättningen skulle man kunna säga. Att fortsätta bygga på sitt liv, ta med sig sitt bagage & förändra det till något bättre. Något sånt måste man ju tro på, annars skulle nog hälften av världens alla människor låta bli att överhuvudtaget kliva ut sängen om morgonarna.
 
Hur som helst så är det väl något åt det hållet jag ska försöka mig på, en ny start på fortsättningen. Saker blir, som man brukar säga, aldrig riktigt som man tänkt sig. Så nu får vi tänka om. Nu byter vi ut lite liksom. Ny framtid, nya planer & i detta fall även ett nytt hemland. För ett tag i alla fall, om allt går enligt planerna.
 
Imorn drar vi Emmy, London calling!
 
& såhär söta var vi! 
 
& här är de ägodelar jag tog med mig, som jag levde på i över en månad.