Whitianga

För stunden är det uppehåll, men annars har det regnat i ca 1.5 dygn. Och inte lite heller, det är som en dusch där ute. Tydligen har vi en cyklon som drar fram, Cyclon Cook. Den verkar ställa till en del problem, men eftersom vi var förberedda på dåligt väder har vi bokat in oss några nätter på samma ställe och har inte planerat in några aktiviteter. Förhoppningen är ändå att vi ska få tillräckligt mycket uppehåll imorgon för att åka till hot water beach, där man kan gräva ner sig i sanden och göra små pooler av superhett vatten. Men vi får avvakta tills imorgon och se.


Igår och idag har vi alltså suttit strandade i vår lilla stuga/cabin på en kamping och ätit. För det är det man gör i brist på annat. Men stugan är mysig, och med regnet smattrande utanför är det rätt gött ändå. Och det är knappast kallt, 20 grader utomhus kommer man långt på.

Idag tog vi oss ändå iväg på bio. En hel minut tog det med bilen (jag vet, latfasoner, men det regnar ju). Vi såg The Boss Baby och var helt själva i biosalongen. Så efter att ha ätit choklad till lunch blev det popcorn och cola till mellis. Men det är lugnt, vi åt lite näringsrika nudlar till middag... Ska nog avrunda med mer choklad nu. Tre dagar kvar, sen ska jag ut och röra på mitt bacon igen.


Nina

Great post.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress