Pisa

Nu har vi spenderar ungefär 24 timmar i Pisa. Alltså guuuu så skönt med medelhavsvärme! Ca 30 grader, strålande sol och fuktig, doftande medelhavsluft. Mums!

Martina och Olov råkar vara på hemväg från Italien med bil just när vi är här, så igår mötte vi upp dem på en restaurang efter att vi checkat in hos på hotellet. Vi åt middag och jag har därmed klämt första pizzan. Jag och Martina delade en capprisiosa, gött! Har dessutom hunnit äta glass tre gånger redan också, haha! Man lär ju passa på.

Vi hann se tornet igår också. Det var snett. Insåg att det faktiskt är svårt att ta kort på nåt som är snett, eftersom att man gärna vinklar tills det blir rakt. Ståtligt var det i alla fall!

Idag har vi spenderat dagen på stranden. Martina och Olov har ju bil, så det gick ju finfint. Det var grymt skönt att bada i havet och Fredrik har redan bränt sig lite på axlarna. Men vi njuter i fulla drag!

Vi bor på Hotel Cecile. Receptionisten kan noll engelska, men än så länge har det ju löst sig ändå. Det är ett väldigt mediokert hotell, men ändå fräscht och väldigt centralt. Mest spännande är i alla fall takfläkten, som tuggar högljutt medan den liksom gungar ända ifrån sockeln. Undrans hur lång tid det tar innan vi får den i huvudet.

Nu ska vi ut och äta pasta, tjingeling!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress