Cinderellakryssning!
I lördags förra veckan hjälpte mina kollegor mig att bli av med min partykryssnings-oskuld. Ja, jag är 23 & har aldrig varit på partykryssning - tills förra helgen vill säga. För då var jag ju det. & vi bröt inte en enda regel; vi smugglade inte med oss alkohol på båten, vi spelade inte musik i hytten & vi störde garanterat ingen... Eller hur var det nu?
 
Det är värt att nämna hur vi bodde. I hytten där jag sov bodde vi fyra stycken så det var ganska trångt. & hytterna låg läääängst ner, läääängst bort. Vi insåg att vi t.o.m hade lägre prio än bilarna, ifall något skulle hända. Bilarna bodde nämligen på våningen ovanför. En av gångerna när vi var på väg ner till hytten via hissen var det en  karl i samma hiss som sa till sin fru(?) "Nej inte längst ner, dit ska vi inte för där kan ju ingen bo". Men det kunde vi.
 
Kvällen bestod till en början av att äta. & sedan äta mer. & sedan lite till. Trerättersbuffé är något jag kan vänja mig vid, hjälp vad mycket mat! & ost med kex... Muuuums. Efter den där buffén kunde jag i princip dricka hur många drinkar som helst utan att det bet särskilt mycket. Det resulterade istället till att jag höll en lagom nivå hela kvällen (+natten). Score!
 
Måste säga att underhållningen var väldigt bra. DJ Gretchen, Partypsitolerna (sångaren såg ut som Ernst Kirchsteiger), Störd Insjö (kan ev ha hetat något annat...) och karaoke dagen efter (deltog ej). Så det blev mycket dans & skratt. En sväng in på spa dagen efter var inte heller fy skam.
 
Nej, det var nog inte min sista kryssning!
 
Vår lilla hytt.
 
 
 
Pub.
 
Hann inte bli någon bild på maten, var för hungrig.
 
 
Ernst on stage.
 
 
Dj Gretchen, divan vi föll för!
 
Soldäck dagen efter.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress