Febertider
Hej!
 
Snart två veckor av sambolivets början har passerat. Hur det går? Det går bra. Eftersom att pendlingen tar sin tid för min del (nästan sju mil enkel resa) så blir det ju inte så mycket tid att ses på kvällarna, men lagom till att laga middag ihop och titta på lite serier eller så.
 
Nu är det ju dock helg. Och jag har lyckas dra på mig feber, halsont och huvudvärk. Inte så farligt mycket, men tillräckligt för att man ska känna sig lagom äcklig och ja... äcklig. Men snart ska jag ta en dusch och styra kosan mot Sala! Ska träffa mitt mysiga tjejgäng ikväll och käka middag ikväll. Både Rebecca och Linn har nyligen fyllt år och vi ses ju inte så ofta allihopa, så det blir kul!
 
Eftersom att jag för tillfället bor i Norberg och ska låtsas som om min lägenhet inte finns sover jag alltså hos Karin i natt. Det är ju bara på andra sidan dammen i parken, så jag är ju i princip i min lägenhet ändå, haha! Men jag ska inte ljuga, jag ser fram emot december när Fredrik får komma och boa med mig i Sala istället.
 
Nähe, om man skulle ta och ge sig på den där duschen då kanske. För att förhoppningsvis gå från att känna mig febriga och äcklig till febrig och nyduschad.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress