"Spontanvisit" i Göteborg!
Åkte på en liten miniweekend till Göteborg förra helgen som jag tänkte att jag kanske borde(?) skriva om. Så då gör jag väl det då.
 
Fick ett spontant infall (så spontant att jag bara funderade i en vecka först) i fredags & bokade en tågbiljett till Göteborg för att hälsa på Felicia. Vilket jag är glad att jag gjorde, för det blev en väldigt lyckad helg. På fredagen kom jag ju fram ganska sent, så då blev det inte så mycket gjort. Vi åt lite bara, som vi brukar.
 
I lördags började vi dagen med lyxfrukost, Felicia studsade upp ur sängen & började vispa ihop scones & smoothies. Separat, alltså. & jag är ju inte omöjlig, så jag hejade på från sängen. Gött blidde det! Sen snyggade vi väl till oss lite & for ner på stan för att strosa, småshoppa & fika på Le Pain Francaise (stavning på det?). I typ fem timmar. Allt som allt då, vi fikade inte i fem timmar, även om man skulle kunna tro att det var planen när Felicia kom kånkandes på SIN kanelbulle SIN baguett & SIN coca cola. Jag köpte ett par för små byxor också, så jag har något som påminner mig om att jag håller på att bli en knubbis.
 
Efter våra timmar på stan åkte vi hem till Flisan, käkade & snyggade om möjligt till oss ännu mer. & drack vin till Morran & Tobias. Bubbeeeeeen. & när vi hade Bubbat klart tog vi bussen ner till stan igen & gick ut & dansade på Sticky Fingers. Såå kul! Det var längensen jag dansade & då passar Sticky Fingers alldeles utmärkt. Blev kvar nästan ända till stängning (03.30), innan vi gick till Donken, syndåt chicken nuggets & mötte upp Jessica för hemfärd. Söndagen bestod mest åt sänghäng & lite Morran & Tobias. Fast utan vin den gången.
 
Tack för en superhelg!
 
Felicia fick göra plats till mig i sin säng genom att flytta undan alla hundra gosedjur.
 
Frulleeee .
 
Gick för vi någon vatten-board-aktivitet vid Chalmers på väg till stan. Han vurpade.
 
Wiie!
 
Detta skulle kunnat vara frukostsmoothie, men det är det inte. Det är kvällsdrinken!
 
Slänger in en selfie också!
 
Vet inte om Felicia skrattar eller nyser.
 
Partyyy!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress