Muren, Skybar och Revelin
Första halvan av dagen spenderades på stranden. Vanligtvis tycker jag att det är för lång tid att bara ligga och göra nada, men idag var det verkligen för varmt för något annat.
 
Det var inte förrän sen eftermiddag vi kom in till gamla stan och tog oss upp på muren som går runt gamla stan. Det tog ett tag att ta sig runt, men jäklarns vad fint det var.
 
Efter den långa murpromenaden och lite stros på stadens gator åt vi middag och drack vin. Och lite mer vin. Sedan gav vi oss iväg för party. Vi har inte festat mycket i veckan, detta pga vår allt högre ålder, har vi konstaterat. Men idag ville tanterna ut och svänga sina lurviga, eller vad man brukar säga.
 
Vi hade spanat in två ställen; Skybar och nattklubben Revelin. Trots att Skybar hade sämst recensioner på tripadvisor så tyckte vi absolut bättre om baren än nattklubben. Det fanns sittplatser, dansgolv, rätt bra musik och bucket-drinkar. Däremot kände vi oss fortfarande som tantisar eftersom alla de andra var typ tolv. Eller något. Därför begav vi oss mot Revelin, i hopp om en annan målgrupp. Men icke. Även där kändes alla väldigt unga, och dessutom blev musik bedydligt sämre, lokalen mycket varmare, priserna högre och folktätheten... tätare? Har aldrig haft så många klibbiga armar på mig förr som jag hade där. Så trångt var det. Showen, dansen och acrobatiken som utlovats visade sig endastvara lättklädda tjejer utan koreografi. Det där hade fasen lika gärna jag kunnat göra! Hit med lite nipple tassles bara, så är saken biff.
 
Vi tröttnade ganska snart och promenerade de ca 3.5 km hem. Kanske som ett bevis på att det fortfarande finns lite krut i tanterna. Eller för att bussen slutat gå och taxi kostar pengar.
 
(Ingen aning om hur panoramabilderna ser ut i stort och ber om ursäkt för dåliga mobilbilder, men jag bloggar från mobilen)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress