Borta bra men hemma bäst!
Så flygresan hem var det absolut läskigaste jag någonsin har varit med om. Inte nog med att vi flög samma sträcka som det försvunna planet MH 370, vi flög även med samma företag. Vi såg också i våra bokningspapper att vi skulle suttit på just MH 370, men eftersom Malaysian Airlines har förslarvat det planet så satte de in ett annat till oss. Att vi dessutom fick höra på radio samma morgon som vi skulle åka att ett plan från Kuala Lumpur tagit eld gjorde inte saken bättre. Det planet hann dock landa & ingen skadades. Men ändå! Är man flygrädd redan innan så är det inget vidare pep talk direkt.
 
Detta resulterade alltså i att jag grinade vägen upp i första planet & även i det andra. Jag var på helspänn i minst 15 timmar & lyckades inte mer än slumra till i ca 20 minuter. Tack & lov gick allt bra & vi kunde sova några timmar på flygplatsen i Peking innan sista flyget bar av. På det sista kändes det i alla fall lite bättre, då det var ett annat företag. Så då bestämde jag mig för att mumsa i mig klubbor istället. Så det gjorde jag.
 
Resan tog allt som allt... jadu. Ca 26 timmar tror jag. & av de sov jag ungefär 3. Var något sliten när jag kom hem, men det gjorde inget. Då var jag ju hemma!
 
Ser rätt trött & sliten ut. Kändes ungefär som om jag sprungit in i en mortel eller något.
 
Jag sov som en riktig viking första natten. & andra med. Det är verkligen underbart att vara hemma igen, & en riktigt fin svensk vår har vi! Har inte sett våren hemma på två år, & det känns ännu mysigare än jag minns det! Tog en vårpromenad igår i det underbara vädret. Ca 14 svala grader, solsken, tunn is, tussilagos & t.o.m blåsipporna kikar fram!
 
Vädret är lika fint idag också! Senare idag kommer Linn över & vi ska påbörja det förbannade mattepluggandet till högskoleprovet. Önskar att jag inte vore så fruktansvärt kass på matte. Någon som känner sig manad att lära mig? Ikväll blir det party!
Amanda

Jag skulle kunna försöka lära dig, men är inte så duktig på det här med att kära ut. Haha ^^

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress